Antena Meniu Search
x

Video Reacţie ciudată a ministrului de Interne când a fost întrebat cum va rezolva problema drogurilor după festivalul Saga. Lucian Bode a început să râdă

Traficanţii de droguri din toată ţara au fost luaţi astăzi pe sus de poliţişti. Acţiunea vine la doar câteva zile de la festivalul SAGA din București, acolo unde un tânăr a murit din cauza substanțelor interzise, iar alții au ajuns în comă la spital. Întrebat cum poate rezolva problema consumului de stupefiante, ministrul de Interne le-a spus jurnaliştilor că le va explica cu altă ocazie.

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 08.06.2022, 19:24

Vezi și

După ce festivalul SAGA le-a arătat proporţiile consumului de droguri în Capitală, ofiţerii antidrog s-au pus pe spart uşile dealerilor care otrăvesc adolescenţii, atât cu heroină, cât şi cu tot felul de alte amestecuri de substanţe chimice. Principalii traficanţi care alimentau dependenţa narcomanilor din sectorul 2 au fost vânaţi astăzi de poliţişti. În total 15 persoane, între care şi Ghiță Ștefan, liderul clanului Zoicărenilor, au fost ridicate şi aduse la DIICOT pentru interogatoriu. În faţa probelor unuia dintre suspecţi i s-a făcut rău.

Nu doar în București au fost percheziții. Şi în Brăila, Călărași şi Constanța, mascații au intrat în locuinţele unor dealeri de droguri. Valul de acțiuni antidrog vine, cel mai probabil, după tragedia de la festival. Un tânăr a murit din cauza drogurilor, iar alte peste 100 de persoane au fost prinse cu stupefiante. Prezent la Buzău, ministrul Lucian Bode a căutat scuze pentru modul superficial în care polițiștii au acționat. "În România, tendința este de trecere de la consum experimental la dependență. Am dispus o analiză asupra modului de acțiune în astfel de situații...", a declarat Lucian Bode, ministrul de Interne.

Întrebat cum va rezolva problema, ministrul le-a spus jurnaliștilor că va explica cu altă dată. "Cu prima ocazie", a spus ministrul râzând. În total, în urma festivalului, polițiștii au deschis 129 de dosare penale, dintre care 119 pentru trafic de droguri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Evenimente » Reacţie ciudată a ministrului de Interne când a fost întrebat cum va rezolva problema drogurilor după festivalul Saga. Lucian Bode a început să râdă