Antena Meniu Search
x

Reacţia Jandarmeriei Suceava, după ce un plutonier a fost acuzat de trafic de minori

Mihai Gabriel L., un jandarm de 39 de ani, din Suceava, a fost pus sub acuzare de procurorii DIICOT pentru comiterea a două infracţiuni de trafic de minori.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 02.10.2019, 17:09

Jandarmul ar putea ajunge după gratii din cauza infracţiunilor comise
Jandarmeria Suceava susţine că plutonierul acuzat de trafic de minori şi-a dat demisia - Hepta

Mihai Gabriel L., un jandarm de 39 de ani, din Suceava, a fost pus sub acuzare de procurorii DIICOT pentru comiterea a două infracţiuni de trafic de minori.

Bărbatul este acuzat că, împreună cu concubina lui, exploata două minore de 15 ani pe care le puneau să se prostituteze în locuinţa lor.

Jandarmul este acuzat că punea două minore să se prostitueze

Anchetatorii au stabilit inclusiv că jandarmul şi concubina lui găseau clienţi pentru cele două minore.

Reprezentanţii Jandarmeriei Suceava au confirmat întreaga poveste, dar au ţinut să precizeze că plutonierul-major a trecut în rezervă prin demisie, astfel că nu mai este angajat al Jandarmeriei Suceava.

De asemenea, reprezentanţii instituţiei respective au ţinut să precizeze că "nu tolerăm un comportament neadecvat al personalului şi de fiecare dată când luăm la cunoştinţă despre săvârşirea de către angajaţi a unor abateri de la normele legale dispunem măsura sesizării instituţiilor abilitate. De altfel, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Suceava a colaborat pe tot parcursul anchetei cu instituţiile care au efectuat cercetările în cazul în care este implicat plutonierul major în rezervă L. G. M".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Reacţia Jandarmeriei Suceava, după ce un plutonier a fost acuzat de trafic de minori