Antena Meniu Search
x

Rechizite pentru copiii nevoiaşi! Fundaţia Mereu Aproape şi partenerul său din Campania "Lăsaţi-mă să învăţ" aduc bucurie în 24 de şcoli din România

La început de an şcolar, rechizitele sunt absolut necesare pentru elevii din ciclul primar şi nu numai. Mulţi, însă, nu se pot bucura de ele, căci părinţii nu au avut cu ce bani să le cumpere.

Vezi și

La început de an şcolar, rechizitele sunt absolut necesare pentru elevii din ciclul primar şi nu numai. Mulţi, însă, nu se pot bucura de ele, căci părinţii nu au avut cu ce bani să le cumpere. Cu gândul la astfel de copii nevoiaşi, Fundaţia Mereu Aproape şi partenerul său din Campania "Lăsaţi-mă să învăţ" aduc bucurie în 24 de şcoli din România. EL Peste 1.000 de ghiozdane echipate cu tot ce este necesar la cursuri sunt dăruite micilor şcolari.

Vor primi un ghiozdan, un penar complet echipat, caiete dictando şi matematică, de geografie, biologie, bloc de desen, carioca, creioane de colorat, carioca, vocabular şi altele necesare. 

Angajatii firmei Ruris şi-au petrecut o zi întreagă ca să echipeze fiecare ghiozdan dăruit în cadrul Campaniei "Lăsaţi-mă să învăţ" a Fundaţiei Mereu Aproape.

"Ideea e de a transfera acestor copii care nu au acces la învăţământ nişte lucruri simple, de a-I ajuta, de a se integra, practic de a contribui la viitorul acestei ţări", a spus Cătălin Stroe, director general al firmei Ruris.

Sunt încurajaţi astfel să meargă la şcoală. Anul trecut, ghiozdane şi rechizite au fost oferite prichindeilor nevoiaşi din Dolj. Bucuria de atunci a micuţilor i-a determinat pe organizatorii campaniei "Lăsaţi-mă să învăţ" să se implice mai mult, la nivel naţional. 

"Noi le-am echipat cu drag şi ne îndreptăm către ei cu ideea de a face ceva pentru viitorul lor, de a-I ajuta să investească în educaţia lor, pentru ca e foarte important să avem un viitor cu copii bine educaţi", a spus Denisa Gae, director resurse umane al firmai Ruris.

Săptămâna aceasta, alături de Fundaţia Mereu Aproape, Ruris oferă rechizite în şcoli din judeţele Buzău, Vrancea, Timiş, Hunedoara, Bihor, Vâlcea, Argeş, Mureş, Satu Mare, Neamţ şi Bacău. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Rechizite pentru copiii nevoiaşi! Fundaţia Mereu Aproape şi partenerul său din Campania "Lăsaţi-mă să învăţ" aduc bucurie în 24 de şcoli din România