Antena Meniu Search
x

Recidivist cu acte în regulă, un bărbat a spart dispensarul din comună şi a plecat cu dispozitive medicale, ștampila, parfumuri și 200 de lei

Un bărbat de 36 de ani, din comuna Găujani, județul Giurgiu, a fost arestat, după ce a spart dispensarul din localitate și a furat dispozitive medicale, ștampila, parfumuri și bani. Nu e prima dată când face astfel de fapte, acesta a mai fost condamnat pentru furt și în 2018.

de Redactia Observator

la 21.04.2023, 16:28

Imagine ilustrativă
Imagine ilustrativă - Arhivă

Secția nr. 5 Poliție Rurală Giurgiu a fost sesizată prin apel la 112 de către o femeie din comuna Găujani, că persoane necunoscute au pătruns în dispensarul din localitate. Apelul a fost făcut în 12 aprilie. Din primele cercetări, polițiștii au stabilit că jaful a avut loc în noaptea de 11 spre 12 aprilie.

S-au forțat ușile de acces și din interior s-au sustras mai multe bunuri, respectiv laptopuri, dispozitive medicale, ștampila farmaciei, 20 de parfumuri, precum și 200 de lei, prejudiciul fiind de 6.000 de lei.

Bărbatul nu era la primul furt

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat. În urma cercetărilor efectuate și a probatoriului administrat în cauză, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, a fost identificată persoana în cauză, ca fiind un bărbat, de 36 de ani, din comuna Găujani.

Din cercetări, a reieșit faptul că acesta a fost condamnat penal în anul 2018, pentru săvârșirea mai multor infracțiuni de furt. Bunurile sustrase au fost recuperate și predate persoanelor vătămate.

Bărbatul în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, iar vineri instanța de judecată a dispus, față de acesta, măsura arestării preventive, pentru 30 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Recidivist cu acte în regulă, un bărbat a spart dispensarul din comună şi a plecat cu dispozitive medicale, ștampila, parfumuri și 200 de lei