Antena Meniu Search
x

„Recunosc că am omorât-o, dar nu regret”. Constantin, criminalul care şi-a înjunghiat cu 27 de lovituri de cuţit colega de muncă, mort în spatele gratiilor

În 2016, o crimă oribilă îi şoca pe locuitorii din comuna Stoeneşti, judeţul Argeş. Constantin Bragă, un muncitor necalificat, o ucidea cu 27 de lovituri de cuţit pe Gladiola Vătăşescu, în vârstă de 47 de ani.

de Monica Palade

la 13.06.2022, 11:27

Cei doi erau colegi de muncă, iar bărbatul, care avea antecendente penale, făcuse o pasiune bolnavă pentru vânzătoare, la care ea nu îi răspundea Aşa că a decis să o omoare.

Ucisă cu 27 de lovituri de cuţit 

Bărbatul a luat-o pe Gladiola prin surprindere. A atacat-o din spate cu un cuțit de 30 de cm în zona gâtului și a feței lăsând-o într-o baltă de sânge, după care a fugit. Femeia a fost găsită de un localnic, care venise la magazin, însă nu s-a mai putut face nimic pentru ea. Criminalul își lăsase cuțitul în gâtul victimei, scrie spynews.ro.

În faţa judecătorilor bărbatul a afirmat că „Recunosc că am omorât-o, dar nu regret”, iar aceştia au decis să-l condamne la închisoare pe viață. Constantin Bragă a încercat să le arate că ar avea probleme psihice și că nu a avut discernământ la momentul faptei. Acum, la șase ani de la crimă, bărbatul a murit în spatele gratiilor. Se pare că bărbatul s-a sinucis.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » „Recunosc că am omorât-o, dar nu regret”. Constantin, criminalul care şi-a înjunghiat cu 27 de lovituri de cuţit colega de muncă, mort în spatele gratiilor