Antena Meniu Search
x

Regele Mihai s-a întors pentru totdeauna în România. Momente emoţionante la ceremonia de pe aeroportul Otopeni

După o viaţă trăită în exil, cu gândul şi sufletul la România lăsată în urmă, Mihai I se va odihni în ţara în care s-a născut.

Vezi și

Ultimul rege al românilor se întoarce, pentru totdeauna, acasă. După o viaţă trăită în exil, cu gândul şi sufletul la România lăsată în urmă, Mihai I se va odihni în ţara în care s-a născut. Urmează zile de doliu, de pelerinaj şi funeralii impresionante care vor scrie o nouă filă din istoria acestei ţări.

Cel mai longeviv monarh al nostru va fi înmormântat la Curtea de Argeş, alături de cea care i-a stat alături o viaţă, la bine şi la greu, Regina Ana.

Pe Aeroportul Henri Coandă a ateriza aeronava militară cu trupul neînsufleţit al Regelui Mihai. Primele omagii la căpătâiul Regelui vor fi făcute la Castelul Peleş, în următoarele ore. Iar spre seară, vom asista la un moment istoric. În drum spre Palatul Regal, maşina cu trupul neînsufleţit va trece pe sub Arcul de Triumf. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Evenimente » Regele Mihai s-a întors pentru totdeauna în România. Momente emoţionante la ceremonia de pe aeroportul Otopeni