Antena Meniu Search
x

Remedii NATURALE împotriva CELULITEI

Există anumite tratamente naturiste care ajută la eliminarea aspectului inestetic al celulitei.

 Există anumite tratamente naturiste care ajută la eliminarea aspectului inestetic al celulitei.

Majoritatea femeilor se confruntă cu această problemă, care pare să nu aibă nicio soluție. Adevărul este că soluții există, iar acestea sunt alimentația sănătoasă, sportul, masajul, sau tratamentele corporale.

Încearcă unul dintre aceste trei tratamente împotriva celulitei, pentru rezultate sigure și de lungă durată! Amestecă trei linguri de ulei de mușețel, o lingură de tinctură de mușețel, masând zona timp de 20 de minute.Repetă procedeul în fiecare seară după baie.

O alternativă ar fi tratamentul cu ulei de cocos și suc de grapefruit. Se amestecă 100 ml ulei de cocos și o lingură de suc de grapefruit, masând zonele cu probleme. Aceste masaje se efectuează de trei ori pe săptămână, pentru maximum de eficiență.

Tratamentul naturist cu ulei de masline si suc de lime presupune același procedeu ca și cele precedente, însă frecvența cu care se aplică este de cel puțin trei ori pe săptămână.

Pe lângă aceste tratamente, pentru o piele fermă, lipsită de aspectul inestetic al celulitei, este important să consumați o cantitate mare de apă, să faceți sport și să mâncați sănătos.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Remedii NATURALE împotriva CELULITEI