Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Restricții de circulație pe DN 7 - Valea Oltului, după apariția mai multor fisuri în asfalt, în zona unde s-a surpat drumul

Restricții de circulație, miercuri seara, pe DN7 - Valea Oltului, între localităţile Lazaret şi Boiţa, din cauza unor fisuri apărute la partea carosabilă şi acostamentul şoselei. Deplasarea autoturismelor se face pe o singură bandă, anunță IPJ Sibiu.

de Redactia Observator

la 01.02.2023 , 22:49

"Serviciul Rutier din cadrul IPJ Sibiu informează că pe DN 7 Râmnicu Vâlcea - Sibiu, între localităţile Lazaret şi Boiţa (judeţul Sibiu), tronsonul kilometric km. 246+670 şi 246+850, traficul a fost restricţionat la o bandă şi se desfăşoară semaforizat ca urmare a apariţiei unor fisuri ale părţii carosabile şi pe acostamentul sensului Vâlcea - Sibiu", precizează IPJ Sibiu.

În zonă au apărut fisuri ale părții carosabile și pe acostamentul sensului Vâlcea - Sibiu. În aceeași zonă, în 22 ianuarie au fost impuse alte restricții, în urma unei surpări apărute în zona taluzului. Și atunci, circulația a fost dirijată de un semafor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Vi se pare corect raportul calitate-preţ pe litoralul românesc?
Observator » Evenimente » Restricții de circulație pe DN 7 - Valea Oltului, după apariția mai multor fisuri în asfalt, în zona unde s-a surpat drumul