Antena Meniu Search
x
LIVE

Restricții de trafic pe DN1, în zona orașului Breaza. Terasamentul drumului s-a surpat pe o lungime de 60 de metri

Poliţiştii prahoveni anunţă restricţii de circulaţie pe drumul naţional 1, între Ploieşti şi Sinaia, în zona oraşului Breaza, unde terasamentul drumului s-a surpat pe o lungime de 60 de metri. În aceste condiţii, o bandă de circulaţie va fi închisă temporar.

De Redactia Observator la 03.02.2023, 12:44
Restricții de trafic pe DN1
Restricții de trafic pe DN1, în zona orașului Breaza. Terasamentul drumului s-a surpat pe o lungime de 60 de metri - HEPTA (arhivă)

Potrivit datelor furnizate de Poliţia judeţeană Prahova, surparea terasamentului pe o lungime de aproximativ 60 de metri s-a produs în dreptul oraşului Breaza, la kilometrul 99+050, pe sensul de mers Braşov către Ploieşti.

În aceste condiţii, autorităţile anunţă instituirea unei restricţii temporare pe banda numărul unu de la kilometrul 99+200 până la kilometrul 98+850.

Restricţia va fi semnalizată corespunzător.

Tronsonul de drum pe care s-a produs surparea observată vineri este unul extrem de circulat, fiind principala rută pe care o folosesc turiştii pentru ajunge în staţiunile de pe Valea Prahovei şi din judeţul Braşov.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Restricții de trafic pe DN1, în zona orașului Breaza. Terasamentul drumului s-a surpat pe o lungime de 60 de metri