Antena Meniu Search
x

REVOLTĂTOR de REAL! Cum reacţionează oamenii când văd un copil fără adăpost

Un bărbat din Statele Unite a realizat un experiment pentru a vedea ce fac oamenii atunci când văd un copil fără adăpost şi lipsit de ajutor. Reacţia este revoltătoare.

 Un bărbat din Statele Unite a realizat un experiment pentru a vedea ce fac oamenii atunci când văd un copil fără adăpost şi lipsit de ajutor. Reacţia este revoltătoare.

Bărbatul a observant că pe străzile din SUA nu există copii cerşetori. Astfel, a îmbrăcat un puşti în haine sărăcăcioase şi i-a dat o pancartă pe care scria “Vreau doar să cumpăr de mâcare sora mea”.

Bărbatul se aştepta ca oamenii să reacţioneze imediat. Spre surprinderea lui nimeni nu s-a oprit măcar să întrebe ce se întâmplă cu băiatul şi cu sora lui. Oamenii au trecut indiferenţi pe lângă copil ca şi cum acesta nici nu ar fi existat. O zi întreagă au filmat pentru acest experiment timp în care au primit doat 2,10 dolari pe care i-au returnat.

Reacţia oamenilor este atât de dureroasă încât băiatul care joacă rolul cerşetorului izbucneţte în lacrimi. “Ce s-a întâmplat cu lumea asta?”, se întreabă micuţul printre lacrimi.

Cel mai emoţionant este momentul în care cei care au realizat experimental văd un bărbat fără adăpost care plângea în hohote şi pentru că nu avea casă, bani sau mâncare ci pentru că îi fusese luat câinele, cel mai bun prieten al său. Protagoniştii experimetnului îi sar imediat în ajutor şi îl ajută să îşi recupereze patrupedul mult iubit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » REVOLTĂTOR de REAL! Cum reacţionează oamenii când văd un copil fără adăpost