Antena Meniu Search
x

Foto Roata panoramică de la Târgul de Crăciun din Constanţa s-a blocat. 45 de oameni, dintre care 29 copii, rămaşi în aer 20 de minute

Roata panoramică din Târgul de Crăciun din Constanţa a rămas blocată, vineri seară, cu 45 de persoane, dintre care 29 de copii. Nimeni nu a avut nevoie de îngrijiri medicale, a precizat ISU Dobrogea.

de Redactia Observator

la 01.12.2023, 20:38

Roata panoramică din Târgul de Crăciun din Constanţa a rămas blocată
Roata panoramică din Târgul de Crăciun din Constanţa a rămas blocată

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea au fost sesizaţi, vineri seară, că roata panoramică din Târgul de Crăciun din Constanţa s-a blocat. La faţa locului s-au deplasat trei echipaje SMURD, autoscara şi autoplatforma.

Roata de la Târgul de Crăciun din Constanţa, blocată. În ea se aflau 45 de oameni 

În roată se aflau 16 adulţi şi 29 de copii. În scurt timp, roata s-a deblocat şi toate persoanele au putut coborî. ISU Constanţa a anunţat că nicio persoană nu a avut nevoie de îngrijirile medicilor. Reprezentanţii ISU Dobrogea au precizat că roata panoramică a fost blocată aproximativ 20 de minute, iar aceasta a pornit în timp ce oamenii erau evacuaţi, din cauza unei erori tehnice.

De asemenea, la finalul intervenţiei, copiilor prezenţi la Târgul de Crăciun le-au fost prezentate autospecialele.

Târgul de Crăciun din Constanţa s-a deschis joi seară.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Roata panoramică de la Târgul de Crăciun din Constanţa s-a blocat. 45 de oameni, dintre care 29 copii, rămaşi în aer 20 de minute