Antena Meniu Search
x

Foto Rodica mergea la biserică împreună cu familia, când ar fi derapat şi a plonjat cu maşina în apă. Filmul accidentului mortal din Satu Mare

Trei persoane au murit astăzi într-un accident cumplit de maşină pe o şosea din Satu Mare. Rodica, o mamă de 40 de ani, se afla cu cei doi copii şi bunica lor, când ar fi plonjat în şanţul cu apă adâncă unde ea, băiatul şi bunica lui şi-au pierdut viaţa. Doar fiica ei de 17 ani a scăpat cu viaţă, şi a fost transferată cu răni la spital.

de Redactia Observator

la 23.12.2023, 14:20

Cei patru sunt Adventiști de ziua a 7-a şi mergeau la biserică. Pe drum, condiţiile meteo, poleiul şi alt detaliu pe care anchetatorii încă îl cercetează a făcut-o pe Rodica, mama celor doi copii care se afla la volan, să piardă controlul şi să tragă de volan spre şanţul adânc cu apă. Din vehicul doar fiica ei de 17 ani a reuşit să iasă, însă rănită. Pentru Rodica, copilul de 14 ani şi bunica lui nu s-a mai putut face nimic. Salvatorii veniţi la faţa locului au mai putut confirma doar decesul acestora. 

Filmul tragediei din Băbeşti

Prefectura a deschis momentan o anchetă. Se cercetează dacă firma care se ocupă cu starea şoselor și-a făcut treaba şi a curăţat carosabilul. 

Potrivit surselor Observator, pe fata de 17 ani și pe băiatul de 14 i-a scos din mașină un localnic, însă băiatul era deja inconştient. O sora de credință care se îndrepta spre aceeaşi biserică a fost martora accidentului, a trecut pe lângă şi a ajuns la pastor unde i-a povestit tot ce a văzut.

Pe acelaşi subiect

Familia era de loc din comuna Turţ. O familie simplă, "de treabă" cum o descriu cunoscuţii. Primul soţ al femeii ar fi murit subit de infarct în urma cu 6-7 ani. Apoi s-a recăsătorit. Bărbatul nu era în maşina la momentul accidentului.

Cei 3 au fost găsiţi fără semne vitale

Reamintim că cchipaje de salvare de la ISU Satu Mare au intervenit intervin sâmbătă dimineaţă în cazul unui accident rutier în urma căruia un autoturism a ajuns într-un şanţ plin cu apă, fiind acoperit aproape integral de apă. Accidentul s-a produs în localitatea Băbeşti din judeţul Satu Mare. 

"În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că o femeie de 40 de ani, din Turț, ar fi pierdut controlul asupra autoturismului pe care l-ar fi condus, răsturnându-se într-un șanț cu apă. Din producerea evenimentului, a rezultat decesul conducătoarei auto, a unui minor de 13 ani și a unei femei de 70 de ani, precum și rănirea unei alte pasagere, în vârstă de 17 ani", conform IPJ Satu Mare

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Rodica mergea la biserică împreună cu familia, când ar fi derapat şi a plonjat cu maşina în apă. Filmul accidentului mortal din Satu Mare