Antena Meniu Search
x

Video Rolls-Royce rămas în pană de combustibil pe bulevardul Mamaia din Constanța. ”A rămas Rollsu' fără benzină, bă, băiatule!”

Un Rolls-Royce a rămas în pană de combustibil pe bulevardul Mamaia din Constanța, la un sens giratoriu din nordul stațiunii, luni seară, iar bolidul a putut fi admirat timp de minute bune, cât a staționat fără voie blocând banda a doua de circulație.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 04.08.2021, 09:47

Vezi și

În imaginile postate pe Facebook se vede cum mașina staționează în apropierea unui sens giratoriu și încurcă circulația rutieră. Norocul șoferului a fost că o altă persoană i-a venit în ajutor cu un bidon de combustibil.

Imaginile cu incidentul au făcut deliciul internauților, care le-au distribuit lăsând tot felul de comentarii ironice la adresa deținătorului de bolid.

”A rămas Rollsu' fără benzină, bă, băiatule!”/ ”Unde fugi cu asta în lume că bagă motorină de 25 de lei..!!!”/ ”Nu ma mir, azi în fața mea la benzinărie una cu X5 a băgat de 50 lei”/ ”Daca a platit parcarea in Mamaia...de unde bani de combustibil”.

La un moment dat, situaţia a fost "salvată" după ce a venit un bărbat cu un bidon cu benzină. Potrivit Replica Online, bolidul aparţine controversatului afacerist Nuredin Beinur. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Rolls-Royce rămas în pană de combustibil pe bulevardul Mamaia din Constanța. ”A rămas Rollsu' fără benzină, bă, băiatule!”