Antena Meniu Search
x

Şofer român agitat, la volanul unui BMW seria 3, oprit în Italia. Poliţiştii au rămas muţi când au deschis portbagajul (Video)

Polițiştii italieni au a oprit o mașină BMW seria 3, la ieșirea din orașul Modena, condusă un român de 29 de ani, care avea un comportament suspect.

Polițiştii italieni au a oprit o mașină BMW seria 3, la ieșirea din orașul Modena, condusă un român de 29 de ani, care avea un comportament suspect.

În ciuda constatărilor imediate că totul pare a fi în regulă cu actele maşinii, tânărul a dat imediat semne clare de nervozitate și vorbea în limba engleză, afirmând că nu înțelege limba italiană, pentru a evita în acest mod de a da explicații cu privire la destinația și motivul călătoriei. 

Poliţiştii, considerând comportamentul său deosebit de suspect, au solicitat ajutorul unui al doilea echipaj.

Percheziţia vehiculului a scos la iveală un lucru incredibil. În portbagaj, ataşate de partea din spate a banchetei, poliţiştii au găsit 11 kilograme de cocaină şi 21 de grame de heroină.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Imediat, românul a fost reţinut, maşina pusă sub sechestru, iar cercetările au fost demarate pentru a afla de unde a luat românul o cantitate atât de mare de droguri, evaluată la aproape 2 milioane de euro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi interesat recent de modalităţi de refinanţare a creditului?

Observator » Evenimente » Şofer român agitat, la volanul unui BMW seria 3, oprit în Italia. Poliţiştii au rămas muţi când au deschis portbagajul (Video)