Antena Meniu Search
x

Român calcă în picioare un polițist italian în Piazza Fratelli Cervi din San Pierino, îl oprește alt român, sub ochii îngroziți ai turiștilor

Un tânăr român în vârstă de 28 de ani și-a dezlănțuit furia asupra unui polițist italian, în mijlocul pieței Fratelli Cervi din San Pierino. Tânărul a fost oprit cu greu de un alt român, care era chiar tatăl său, precizează presa italiană.

Un roman a fost oprit de un alt roman sa ucida in bataie un politist italian
Politist italian bagat in spital de un roman furios - iltirreno

Un tânăr român în vârstă de 28 de ani și-a dezlănțuit furia asupra unui polițist italian, în mijlocul pieței Fratelli Cervi din San Pierino.

Tânărul a fost oprit cu greu de un alt român, care era chiar tatăl său, precizează presa italiană.

Polițistul a avut nevoie de cel puțin o săptămână de îngrijiri medicale, după ce românul de 28 de ani l-a călcat pur și simplu în picioare, după ce omul legii îl abordase în legătură cu o ieșire nerovoasă de mai devreme, când spărsese un geam cu pumnul.

Românul a văzut negru în fața ochilor și l-a luat la bătaie pe carabinier, sub ochii îngroziți ai oamenilor. Din fericire pentru el, polițistul chemase deja întăriri, așa ca în scurt timp au sosit la fața locului și colegii carabinerului, care l-au reținut pe bătăuș.

Românul este acuzat de ultraj și distrugere, scrie presa italiană.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi interesat recent de modalităţi de refinanţare a creditului?

Observator » Evenimente » Român calcă în picioare un polițist italian în Piazza Fratelli Cervi din San Pierino, îl oprește alt român, sub ochii îngroziți ai turiștilor