Antena Meniu Search
x

Ucigaş român condamnat pe viaţă în Germania, trăieşte liniştit 19 ani în România, prins la Munchen, după un gest inexplicabil

Victor P., un român în vârstă de 50 de ani, a fost prins pe aeroportul din Munchen de poliţiştii federali, după ce s-a constatat că românul avea mandat de urmărire emis de procuratura Potsdam (Brandenburg).

Ucigaş român se ascunde 19 ani, arestat la Munchen după un gest inexplicabil - hepta

Victor P., un român în vârstă de 50 de ani, a fost prins pe aeroportul din Munchen de poliţiştii federali, după ce s-a constatat că românul avea mandat de urmărire emis de procuratura Potsdam (Brandenburg).

Românul a precizat că intenţionează să ajungă la Nürnberg, gestul său fiind unul total inexplicabil, având în vedere că ştia faptul că este căutat pentru încarcerarea pe viaţă. 

Ucigaş român se ascunde 19 ani, arestat la Munchen după un gest inexplicabil

Poliția federală germană anunţtă că a arestat un criminal, în vârstă de 50 de ani, din România, pe aeroportul din Munchen.

Victor P. tocmai sosise cu un avion din România, iar potrivit publicaţiei BILD, românul intenţiona să-şi continue drumul către Nürnberg.

Când oficialii germani l-au verificat mai amănunţit pe bărbatul de 50 de ani, au constatat uluiţi că au în faţă un criminal feroce, căutat pentru a executa închisoare pe viaţă.

Condamnat la închisoare pe viaţă în Germania

Românul Victor P. a fost condamnat, în anul 2000, acum 19 ani, de Tribunalul Districtual Potsdam la închisoare pe viață pentru crimă, implicare în alte crime şi jafuri.

Poliția Federală Munchen a informat că românul a reuşit să fugă din ţară după pronunţarea sentinţei, el fiind căutat de 19 ani.

Românul a fost luat prin surprindere de arestarea sa pe aeroportul din Munchen, susţinând că anchetatorii au prins persoana greşită.

Ulterior, românul şi-a recunoscut şi asuma indentitatea, spunându-le agenţilor federali că a fost dorinţa lui să se predea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Ucigaş român condamnat pe viaţă în Germania, trăieşte liniştit 19 ani în România, prins la Munchen, după un gest inexplicabil