Antena Meniu Search
x

Român din Anglia reținut după ce și-a tatuat cu forța numele pe gâtul iubitei. Nemulțumit, Florin i-a distrus viața femeii

Florin Raru, un tânăr în vârstă de 30 de ani, și-a tatuat numele pe gâtul femeii cu care trăia și i-a spus că de acum încolo este proprietatea lui.

Român din Anglia reținut după ce și-a tatuat cu forța numele pe gâtul iubitei. Nemulțumit, Florin i-a distrus viața femeii

Florin Raru, un tânăr în vârstă de 30 de ani, și-a tatuat numele pe gâtul femeii cu care trăia și i-a spus că de acum încolo este proprietatea lui.  Nemulțumit, Florin i-a distrus viața femeii și i-a trimis o fiică în pușcărie și una la casa de copii.

Florin Raru a pledat nevinovat în fața juriului din Gloucester, susținând că a fost ideea iubitei sale, Ophelia Wiedenhamer.

Procurorul, Susan Cavender, a declarat juriului că acuzația cu care se confruntă românul este una destul de neobișnuită și foarte gravă. În princpiu a încercat să-și transforme iubita în sclavă, din toate punctele de vedere.

"Este o serie destul de complicată de evenimente, iar domnul Raru nu neagă că faptele s-au întâmplat, dar spune că circumstanțele au fost altele. Domnul Raru este un român și locuiește în Marea Britanie de ceva timp. Iubita lui este din Santa Lucia (Caraibe) și s-a mutat aici în 2012. Cei doi s-au întâlnit într-un pub din Londra și au început o relație în 2012. Apoi, românul a devenit deosebit de obsesiv după doi ani, în 2014", a precizat procuroul.

La un moment dat, românul a adus acasă un prieten care făcea tatuaje și a ținut-o jos pe femeie, până prietenul său i-a tatuat numele pe gât.

Se pare că românul se angajase în fața autorităților ca sponsor pentru iubita lui, care era înregistrată la autoritățile de imigrare pentru o viză. Când femeia mai avea puțin să-și obțină viza, românul parcă a devenit alt om.

Situația a luat-o razna după ce mama femeii s-a îmbolnăvit, iar Ophelia s-a dus s-o viziteze. Imediat după plecarea femeii, românul a devenit obsedat și a căpătat convingerea că femeia l-a părăsit. 

"A devenit obsedat de convingerea că a plecat de fapt cu un alt bărbat, apoi, după câteva zile, Florin a decis că femeia nu se mai întoarce, deși ar fi putut să ia legătura cu ea oricând", a precizat procurorul.

Românul a sunat la școală și a spus că fiica ei mai mică a fost abandonată, micuța fiind preluată de Asistența Socială. De asemenea, românul a înștiințat poliția că fiica cea mare a femeii era prezentă ilegal în Marea Britanie, tânăra fiind arestată imediat.

Mai mult, românul a intrat în contul de Facebook al femeii și i-a schimbat parola, apoi a spus agenției de unde închiriaseră apartamentul că nu mai au nevoie de locuința lor.

După ce și-a rezolvat problemele, Ophelia Wiedenhamer s-a întors imediat în Marea Britanie. Revenind pe aeroportul Heathrow, a fost reținută imediat de imigrație. Agenții au informat-o că Florin Raru nu mai dorea să o sponsorizeze.

Cerând ajutorul autorităților și explicându-le problema, acestea au fost de acord să-i faciliteze o întâlnire cu românul. În cadrul întâlnirii respective, românul a amenințat-o cu moartea atât pe ea cât și pe familia sa, inclusiv pe copiii săi.

Cazul este pe rolul tribunalului din Gloucester și continuă. (sursa)

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Român din Anglia reținut după ce și-a tatuat cu forța numele pe gâtul iubitei. Nemulțumit, Florin i-a distrus viața femeii