Antena Meniu Search
x

Un român din Foggia și-a umilit și bătut soția în restaurant

Ioan Apostol, un român din Foggia, în vârstă de 33 de ani s-a dezlănțuit violent asupra soției sale, care lucra ca ospătăriță într-un restaurant din Lucera.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 25.01.2019, 18:15

Ioan Apostol, un român în vârstă de 33 de ani din Foggia și-a umilit și bătut soția în restaurant - hepta

Ioan Apostol, un român din Foggia, în vârstă de 33 de ani s-a dezlănțuit violent asupra soției sale, care lucra ca ospătăriță într-un restaurant din Lucera.

Tânărul a venit beat la locul de muncă al femeii și i-a cerut soției sale de băut, iar când a văzut că femeia nu se supune, a început să o lovească în cap, cu pumnii.

Tânăra a fost bătută crunt de soțul ei, chiar în restaurant

Soțul femeii, aflat în stare avansată de ebrietate, și-a pierdut mințile când soția sa, ospătărița restaurantului din Lucera, a refuzat să-i mai dea de băut.

El a început să o jignească, iar dacă a văzut că femeia își vede de treabă și nu îl bagă în seamă, a trecut la umilințe fizice și bătaie.

Carabinierii din Lucera au fost chemați chiar de tânără, care a reușit să se baricadeze într-o cameră și să sune la 112.  Polițiștii l-au prins în momentul în care o lovea pe tânără, Ioan Apostol fiind reținut pentru infracțiunile de tâlhărie și rele tratamente în detrimentul familiei.

Polițiștii au descoperit că tânăra era abuzată zilnic

Ioan Apostol, cetățean român în vârstă de 33 ani, șomer, avea deja numeroase întâlniri cu Poliția, informează immediato.net și nu era prima dată când își maltrata soția.

Tânăra a spus tot ce i-a făcut soțul său de-a lungul timpului, iar semnele și vânătăile de pe corpul tinerei vorbeau de la sine. De aproape un an de zile, tânăra îndura pedepsele nemeritate ale soțului său, însă niciodată nu a avut curajul să spună cuiva.

Polițiștii au aflat că Apostol, își bătea soția pentru că nu aducea suficienți bani în casă, el fiind șomer. De cele mai multe ori, bătăile aveau loc în fața celeor două fiice ale tinerei, cu vârste cuprinse între 5 și 9 ani.

Ioan Apostol a fost arestat preventiv și încarcerat la închisoarea Foggia, fiind pus la dispoziția autorității sistemului judiciar. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Un român din Foggia și-a umilit și bătut soția în restaurant