Antena Meniu Search
x

El este românul declarat mort în tragedia din Italia. Marian a căzut 100 de metri cu camionul în gol, după ce s-a prăbuşit podul (Video)

Românul declarat mort în tragedia din Italia, de la Genova, este din Gorj şi se afla la volanul unui camion, atunci când podul s-a prăbuşit. Tânărul român mort la Genova se numeşte Marian Roşca şi avea 36 de ani.

Românul declarat mort în tragedia din Italia, de la Genova, este din Gorj şi se afla la volanul unui camion, atunci când podul s-a prăbuşit.

Tânărul se numeşte Marian Roşca şi avea 36 de ani. Lucra ca şofer pentru o firmă franceză, Alba Déménagements. Marian urma să se căsătorească în curând iar astăzi ar fi fost ziua numelui, de sf. Maria.

Marian Roşca se afla în tranzit cu camionul, spre Franţa, atunci când podul s-a prăbuşit cu el şi cu alte 30 de maşini, la Genova, de la o înălţime ameţitoare.

Pe acelaşi subiect

Din primele informaţii, se pare că şi un frate al lui Marian ar fi murit într-un accident, în urmă cu câţiva ani.

Familia este devastată de moartea lui Marian, iar Ioan, fratele său, îi transmite un mesaj de adio: 

"Dumnezeu să te ierte frățiorul meu scump, acolo sus unde ești, nu te voi uita niciodată. Asta a fost ultima ta rută", scrie cu amărăciune fratele său pe Facebook.

Sora lui Marian Roşca, Aurelia, a postat şi ea o imagine de doliu pe pagina de Facebook.

Marian plecase de mai mulți ani, din România în Franța, pentru un trai mai bun.

Cel mai recent bilanţ al tragediei din Italia arată că cel puţin 35 de oameni au murit, alţi 13 sunt răniţi în stare gravă, iar zece sunt daţi dispăruţi.

Faptul că şi un român a murit în tragedia de la Genova a fost confirmat şi de ministerul Afacerilor Externe. 

Conform datelor preliminare obținute, până la acest moment, de echipa consulară mobilă aflată la fața locului, printre persoanele decedate a fost identificat și un cetățean român. Având în vedere gravitatea incidentului, operațiunile complexe de salvare și de scoatere a victimelor de sub dărâmături sunt în derulare. Echipa consulară mobilă își va continua activitatea", preciza un comunicat al ministerului.

Oficialităţile transmit condoleanţe familiilor care i-au pierdut pe cei dragi în tragedia de la Genova.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » El este românul declarat mort în tragedia din Italia. Marian a căzut 100 de metri cu camionul în gol, după ce s-a prăbuşit podul (Video)