Antena Meniu Search
x

Un român nevinovat a stat trei ani într-o închisoare din Spania pentru o crimă pe care nu a comis-o

Nicolae Stan, un român în vârstă de 37 de ani, a stat închis trei ani într-o închisoare din Spania, nevinovat, pentru o crimă pe care nu a comis-o.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 18.10.2019, 13:43

Nicolae Stan, românul nevinovat care a stat trei ani într-o închisoare din Spania
Nicolae Stan, românul nevinovat care a stat trei ani într-o închisoare din Spania - larazon.es

Nicolae Stan, un român în vârstă de 37 de ani, a stat închis trei ani într-o închisoare din Spania, nevinovat, pentru o crimă pe care nu a comis-o.

Românul a fost arestat în anul 2016, fiind singurul suspect într-un caz de crimă.

Pe 17 mai 2016, Luis Lozano, un om de afaceri din Villar del Olmo (Madrid), a fost ucis cu sânge rece în casa sa.

Nicolae Stan, care locuia în aceeaşi zonă, a devenit principalul suspect în cazul oribilei crime, iar procurorul a mizat în instanţă doar pe anumite probe indirecte ce au fost demontate de avocatul apărării.

Pe acelaşi subiect

Anchetatorii au descoperit o înregistrare video în care apărea o maşină asemănătoare cu cea condusă de român, parcată în apropierea barului în care omul de afaceri a fost văzut pentru ultima dată, notează larazon.es.

De asemenea, procurorii ar fi găsit şi probe ADN ce aparţineau românului pe o bandă adezivă lipită pe o cameră de supraveghere din locuinţa victimei.

Totuşi, avocatul apărării a reuşit să demonteze toate probele, iar judecătorii au decis ca Nicolae Stan să fie eliberat de îndată, iar dosarul să fie reluat de la zero.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Un român nevinovat a stat trei ani într-o închisoare din Spania pentru o crimă pe care nu a comis-o