Antena Meniu Search
x

Român din Roma prinde un hoț în timp ce-i spărgea mașina, îl bate bine, apoi îl predă carabinerilor

Un român din Roma a fost lăudat de autorități și de presa italiană, după ce a fost proteagonistul unei întâmplări mai puțin obișnuite. Românul se afla în cartierul Tuscolano, aseară, în jurul orei 18:30, când a observat o siluetă în interiorul mașinii sale.

Un român din Roma a fost lăudat de autorități și de presa italiană, după ce a fost proteagonistul unei întâmplări mai puțin obișnuite.

Românul se afla în cartierul Tuscolano, aseară, în jurul orei 18:30, când a observat o siluetă în interiorul mașinii sale.

Dându-și seama imediat că are de-a face cu un hoț de mașini, românul s-a apropiat tiptil, cu gândul de a pune mâna pe individul care îl jefuia. Apropiindu-se de mașină și văzând că respectivul i-a spart geamul portierei, românul a pus mâna pe derbedeu și i-a aplicat o corecție severă, apoi a chemat poliția.

Carabinerii au venit în doar câteva secunde, pentru că erau în zonă. Se pare că individul prins de român mai spărsese încă 6 mașini în seara respectivă, fiindu-i fatală decizia de a-l jefui pe român.

Hotul, de naționalitate italiană, a fost preluat de autorități.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Român din Roma prinde un hoț în timp ce-i spărgea mașina, îl bate bine, apoi îl predă carabinerilor