Antena Meniu Search
x

Un român, şeful unei bande de hoţi din Spania, jefuia doar în zilele în care horoscopul îi era favorabil

Un român, şeful unei bande de hoţi din Spania, jefuia doar în zilele în care horoscopul îi era favorabil. Românul consulta zilnic astrele, ca să afle în ce zile e propice să plece la furat.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 11.02.2019, 14:03

Un român, şeful unei bande de hoţi din Spania, jefuia doar în zilele în care horoscopul îi era favorabil. Românul consulta zilnic astrele, ca să afle în ce zile e propice să plece la furat.

Românul, care era contorsionist, conducea un grup de spărgători de case folosindu-se de abilitatea sa de a se strecura prin spaţii extrem de înguste. În vârstă de 55 de ani, acesta conducea o bandă formată din doi spanioli de 46, respectiv 22 de ani, şi o femeie din Venezuela, 24 de ani.

Toţi cei 4 au fost arestaţi la Barcelona. În octombrie anul trecut au dat ultima lovitură, la un bar din Nou Barris, unde au dat o gaură în perete prin care s-a strecurat românul contorsionist.

Înainte de a organiza jaful, au dezvăluit poliţiştii catalani într-o conferinţă de presă, liderul grupului consulta horoscopul, pentru a alege cea mai bună zi pentru a acționa și, odată fixă ​​data, punea la punct un plan detaliat, scris, fiecare membru al bandei având sarcini precise.

Pe acelaşi subiect

Poliţia nu a identificat felul în care hoţii au cheltuit banii. Românul locuia singur cuc într-o colibă dintr-o pădure, la Sentmenat, mobilată sumar şi fără dotări exoebitante. Banda se folosea când dădea spargeri de două maşini de tern vechi.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În 2010, românul a fost identificat pe trăzile din Barcelona oferind spectacole de contorsionism. Ulterior a dispărut din zoan turistică a oraşului.

Românul a ajuns la închisoare şi va fi judecat pentru mai multe capete de acuzare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Un român, şeful unei bande de hoţi din Spania, jefuia doar în zilele în care horoscopul îi era favorabil