Antena Meniu Search
x

Un român a ucis un albanez, cu cuţitul, în Italia, ajutat de sora lui, Livia. Au fost condamnaţi definitiv

Un român a ucis un albanez, cu cuţitul, în Italia, ajutat de sora lui, Livia. Au fost condamnaţi definitiv şi Vasile va sta după gratii aproape 20 de ani.

Vasile şi Livia, cu un an înainte de a comite crima
Vasile şi Livia, cu un an înainte de a comite crima - Facebook

Un român a ucis un albanez, cu cuţitul, în Italia, ajutat de sora lui, Livia. Au fost condamnaţi definitiv şi Vasile va sta după gratii aproape 20 de ani.

Vasile Izvoranu şi sora lui Livia au fost judecaţi pentru crima din Italia pe care au comis-o în 7 septembrie 2014, într-un club. Atunci Vasile a înfipt cuţitul în obrazul unui albanez şi a tras în jos, despicându-i faţa, omoplatul şi secţionându-i artera carotidă. Acesta a murit înainte de a ajunge medici la el.

Alţi doi albanezi au fost şi ei răniţi, atacaţi cu cuţitele de Vasile şi sora lui. Tânăra a susţinut tot timpul că nu fratele ei a comis crima, dar şi ea a fost la rândul ei condamnată pentru tentativă de omor şi atac periculos.

Vasile Izvoranu, 29 de ani, a primit o pedeapsă definitivă de 19 ani de închisoare, după ce iniţial prima instanţă îl condamnase la 26 de ani. Livia, 26 de ani, va sta după gratii 6 ani. Cei doi români nu mai au nicio cale de atac.

Vasile şi Livia au fost arestaţi joi seara, la domiciliul lor din Montemarciano.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Un român a ucis un albanez, cu cuţitul, în Italia, ajutat de sora lui, Livia. Au fost condamnaţi definitiv