Antena Meniu Search
x

Român ucis de o femeie, în Austria: "E o minune că a scăpat prima oară"

Un român a fost ucis de o femeie, în Austria. "E o minune că a scăpat prima oară", spun martorii tragicei morţi. Românul se ducea la muncă, în Germania.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 20.01.2020, 09:10

Un român a fost ucis de o femeie, în Austria. "E o minune că a scăpat prima oară", spun martorii tragicei morţi. Românul se ducea la muncă, în Germania.

Un tânăr român în vârstă de 34 de ani a murit pe A1, în Austria, sâmbătă seara, în dreptul localităţii Oed.

Sâmbătă seara, în jurul orei 21:30, un tânăr de 34 de ani a fost lovit și ucis de o mașină, pe A1. Bărbatul coborâse dintr-un microbuz oprit într-un refugiu şi a luat-o la fugă să traverseze autostrada.

Ceilalți pasageri din microbuzul cu plăcuțe de înmatriculare din Moldova au fost interogaţi de poliţie. Ei au povestit că românului a început să îi curgă sânge din nas, motiv pentru care șoferul a oprit în refugiu pentru avarie.

Pe acelaşi subiect

Tânărul băuse în mașină mult alcool, cu colegii săi de muncă, și era deja foarte beat. Apoi, dintr-o dată, când microbuzul a oprit, a coborât din mașină și a traversat întreaga bandă fără niciun motiv aparent, a urcat peste peretele central din beton și a alergat pe banda opusă, spre Viena. Cei care au văzut totul spun că a fost o minune că a scăpat nelovit de o maşină prima oară când a traversat jumătate de autostradă.

Acolo a fost de maşina condusă de o femeie de 33 de ani. Şoferiţa a început să frâneze violent şi a încercat să evite impactul, dar nu a putut împiedica accidentul, vizibilitatea fiind foarte mică. 

Românul de 34 de ani a murit pe loc, șoferiţa suferind un șoc sever și răni minore, scrie heute.at.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Român ucis de o femeie, în Austria: "E o minune că a scăpat prima oară"