Antena Meniu Search
x

8 ani de chin a îndurat o româncă din Florența, însă totul s-a terminat aseară, când soțul ei a aruncat-o dezbrăcată în stradă

Un calvar de 8 ani de zile s-a încheiat aseară pentru o româncă din Florența, după ce carabinerii au intervenit pentru a-l pune la respect pe soțul ei abuziv.

Un calvar de 8 ani de zile s-a încheiat aseară pentru o româncă din Florența, după ce carabinerii au intervenit pentru a-l pune la respect pe soțul ei abuziv.

Tânăra de 33 de ani a fost aruncată din casă, pe scări, dezbrăcată, de soțul ei, care o insulta și o amenința că dacă se întoarce o omoară. 

Dezbrăcată, plină de vânătăi, în mijlocul străzii

Umilită în ultiml hal și plină de vânătăi, femeia a rămas întinsă pe jos, plângând. Însă vecinii au chemat poliția, nu femeia. Carabinerii au intervenit imediat și i-au oferit primul ajutor tinerei românce, apoi s-au deplasat pentru a sta de vorba cu soțul agresiv și violent.

Pe acelaşi subiect

Românul a început să urle din nou când a văzut polițiștii și în momentul când a încercat să-l lovească pe unul dintre carabineri, a fost pus imediat la pământ și încătușat. Chiar și în cătușe, românul a continuat să-i arunce amenințări soției sale, jurând că o va pedepsi crunt pentru că a chemat Poliția. 

Românca nu a raportat nimic, de frica soțului

Evenimentul a avut loc în districtul Santo Spirito din Florența. Românca, o tânără în vârstă de 33 de ani, ar fi spus că nu a raportat violența de teama represaliilor. Ea a depus mărturie că a fost bătută crunt timp de opt ani, iar violențele aveau loc de fiecare dată când soțul ei se îmbăta, lucru confirmat și de vecini. 

Bărbatul era deja cunoscut poliției, cu antecedente penale, iar femeia fusese chiar internată în urmă cu câteva luni, după o bătaie groaznică primită de la soțul ei. Femeia a mulțumit cu lacrimi în ochi vecinilor care au chemat poliția, dar și carabinerilor care au intervenit.

Soțul femeii a fost reținut de carabineri

Românul a fost reținut pentru 24 de ore și va fi propus la arestare preventivă pentru violențe în familie, tulburarea ordinii și liniștii publice și atac asupra forțelor de ordine. El va primi și ordin de restricție pe perioadă nedeterminată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » 8 ani de chin a îndurat o româncă din Florența, însă totul s-a terminat aseară, când soțul ei a aruncat-o dezbrăcată în stradă