Antena Meniu Search
x

Noi detalii despre românca moartă în Italia. Plecase la muncă pentru a-şi ajuta fiul să ajungă rugbist de top (Foto)

Lăcrămioara Şuler, Lili cum îi spuneau prieteni, avea 52 de ani şi a murit marţi, la Ancona, după ce sâmbătă fusese lovită cu maşina pe o trecere de pietoni de un italian în vârstă.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 15.05.2019, 18:11

Lăcrămioara Şuler, Lili cum îi spuneau prieteni, avea 52 de ani şi a murit marţi, la Ancona, după ce sâmbătă fusese lovită cu maşina pe o trecere de pietoni de un italian în vârstă.

Femeia s-a zbătut trei zile între viaţă şi moarte înainte să-şi dea Obştescul Duh. În cele din urmă, din cauza rănilor grave suferite, femeia a murit marţi, conform paginii de Facebook Sportello per L'immigrazione.

Fiul româncei este membru al naţionalei U18 de rugby a României

Între timp, noi detalii ies la iveală despre destinul crud al femeii de 52 de ani. Trupul neînsufleţit a fost depus la camera mortuară din Torrette, cartier situat la periferia oraşului Ancona.

Pe acelaşi subiect

Tot acolo a avut loc şi o slujbă religioasă la 15.30, ora Italiei. Cel mai probabil, trupul neînsufleţit va fi incinerat în Italia, urmând ca cenuşa să fie transportată în România.

În urma femeii rămâne un băiat de numai 17 ani, Alexandru Şuler. De altfel, de-a lungul timpului, Lăcrămioara a fost obligată de multe ori să-şi crească fiul singură, fiind pentru Alex atât mamă, cât şi tată.

Mai mult, femeia chiar a plecat la muncă în urmă cu mai mulţi ani pentru a-i asigura lui Alexandru circumstanţele necesare pentru a deveni un rugbist de top.

Fiul româncei moarte în Italia, eseu împotriva Germaniei la Campionatul European

Puştiul crescut în zona Moldovei a ajuns chiar să joace pentru o perioadă în Italia.

În primăvara acestui an, Alexandru Şuler a devenit titular incontestabil al naţionalei de rugby U18 a României care a evoluat la Campionatul European din Rusia.

Alex a prins lotul ca şi component al echipei CSS 2 Baia Mare şi a marcat un eseu în meciul cu Germania, pierdut cu 13-17.

Lăcrămioara Şuler era extrem de mândra de realizările fiului ei şi se lăuda mai mereu pe Facebook cu reuşitele acestuia.

Acum, pe pagina ei de Facebook curg mesajele de condoleanţe pline de tristeţe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Noi detalii despre românca moartă în Italia. Plecase la muncă pentru a-şi ajuta fiul să ajungă rugbist de top (Foto)