Antena Meniu Search
x

O româncă din Treviso ademenea bărbați, apoi punea câinii pe ei, doi pitbulli. A făcut o avere

Ana Maria Enache, o tânără româncă în vârstă de 25 de ani, a pus bazele unei operațiuni complexe la Treviso, garantată să facă foarte mulți bani.

Ana Maria Enache, o tânără româncă în vârstă de 25 de ani, a pus bazele unei operațiuni complexe la Treviso, garantată să facă foarte mulți bani.

Ajutată de alți doi amici și de 2 câini pitbull, românca atrăgea bărbați de pe Facebook sau de pe alte rețele de socializare și îi chema la ea acasă.

Însă, imediat ce îi treceau pragul, zâmbetul la vederea frumoasei românce în lenjerie intimă se transforma în groază la vederea celor doi câini pitbull.

Tânăra nu trebuia să le spună de două ori să-și golească buzunarele. Mai mult, folosinduse de intimidări și amenințări, tânăra le lua și cardurile persoanelor respective și își trimitea prietenii la ATM să scoată banii de pe ele, precizează corriereadriatico.it

Ea făcea copii după documentele de identitate ale victimelor și le amenința că, dacă vor spune cuiva, are adresa lor.

Firește, nu a durat mult până a fost prinsă, însă poliția suspectează că tânăra a făcut o avere golind de bani toate persoanele care i-au trecut pragul, bani pe care i-ar fi trimis în România.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » O româncă din Treviso ademenea bărbați, apoi punea câinii pe ei, doi pitbulli. A făcut o avere