Antena Meniu Search
x

Stupefiante aruncate pe geam, după o intervenție a mascaților Antidrog din Iași

Noapte albă la Iaşi. Doi români şi un albanez, suspectaţi de trafic de stupefiante şi de etnobotanice, au primit vizita mascaţilor şi a ofiţerilor Antidrog. Albanezul, care ar fi capul reţelei, ar fi ţinut drogurile ascunse şi într-un zid din pod.

de Redactia Observator

la 14.05.2019, 10:53

Vezi și

Noapte albă la Iaşi. Doi români şi un albanez, suspectaţi de trafic de stupefiante şi de etnobotanice, au primit vizita mascaţilor şi a ofiţerilor Antidrog. Albanezul, care ar fi capul reţelei, ar fi ţinut drogurile ascunse şi într-un zid din pod. Iar când oamenii legii i-au bătut la uşă, le-a aruncat pe geam. Cei trei au fost duşi la audieri. 

Procurorii DIICOT i-au monitorizat multă vreme pe cei trei indivizi. Aseară, au descins în blocul unde locuieşte albanezul în vârstă de 36 de ani, capul reţelei. Acesta ţinea drogurile ascunse în casă, chiar dacă locuia cu soţia şi copilul său. În ultimul moment, când mascaţii îi băteau la uşă, a încercat să scape de ele, aruncându-le pe geam.

Mai multe pastile au căzut pe o terasă, iar poliţiştii au fost nevoiţi să urce pe o scară ca să le adune.

Au găsit droguri ascunse chiar şi în podul blocului. Erau zidite într-un perete, şi, ca să le scoată de acolo, anchetatorii au dărâmat zidul.

La o altă scară a blocului locuia şi un alt suspect, un român. Şi la el, poliţiştii au găsit o mare cantitate de droguri şi foarte mulţi bani.

Chiar în timp de anchetatorii percheziţionau locuinţele, au apărut şi clienţi.

Cei trei suspecţi au fost ridicaţi şi duşi la audieri. Surse din anchetă susţin că, acum câţiva ani, cetăţeanul albanez ar mai fi fost reţinut pentru trafic de droguri. Între timp, şi-ar fi schimbat numele, ca să-şi piardă urma. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Stupefiante aruncate pe geam, după o intervenție a mascaților Antidrog din Iași