Antena Meniu Search
x

Românii au un apetit tot mai crescut pentru show-urile de stand-up comedy

Conceptul de stand-up comedy prinde tot mai mult în rândul bucureștenilor. În ultimele trei săptămâni, apetitul pentru comedie s-a văzut și în vânzare. Biletele se achiziționează într-un ritm mult mai alert, practic un show care era sold out in 3-5 zile, acum se vinde in maximum 24 de ore.

de Redactia Observator

la 22.06.2020, 14:51

Actori de standup comedy pe scenă
Conceptul de stand-up comedy are tot mai mare succes la români - The Fool Club

Oamenii sunt dornici să iasă, să socializeze, să râdă și să rupă bariera dintre monitor și artist. Aveau nevoie de asta, iar lucrul acesta se simte în modul în care reacționează la show-uri sau, cum ne place nouă să spunem, publicul e nerâs, iar asta îi ajută și pe artiști să se readapteze la show-urile live”, a precizat managerul de proiect Fool de Vară: Călin Crețu – impresar artistic.

De la 1 iulie se reiau show-urile de stand-up comedy și în țară!

Și nu doar bucureștenii sunt dornici să-și vadă artiștii preferați, din nou, pe scenă. De aproape două luni de zile, publicul din țară vrea să-i revadă pe comedienii de la The Fool. Așa că, de la 1 iulie se reiau primele spectacole în peste 20 de orașe din țară: Timișoara, Arad, Oradea, Cuj, Zalău, Dej, Târgu Mureș, Sibiu, Brașov, Iași, Galați, Craiova, Constanța și lista continuă.

Toate informațiile despre programul show-urilor se găsesc pe pagina de Facebook ”The Fool Club” sau pe iabilet.ro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Românii au un apetit tot mai crescut pentru show-urile de stand-up comedy