Antena Meniu Search
x

Trei tineri români au spart un seif gol, în Italia. În loc să fugă, s-au apucat să-l taie, ca să-l vândă la fier vechi

Trei români s-au lăsat prinşi într-un mod absolut bizar, după ce au spart seiful unei case din Casale Monferrato. Pentru că era gol şi în loc să fugă, s-au apucat să facă bucăţi mastodontul de metal, ca să-l vândă la fier vechi. Carabinierii i-au prins în flagrant.

Trei români s-au lăsat prinşi într-un mod absolut bizar, după ce au spart seiful unei case din Casale Monferrato.

Pentru că era gol şi în loc să fugă, s-au apucat să facă bucăţi mastodontul de metal, ca să-l vândă la fier vechi. Carabinierii i-au prins în flagrant.

Apel de jaf în desfăşurare în Casale Monferrato

Zeci de carabinieri de la stațiile din Gabiano, Murisengo, Fubine și Pontestura au intervenit la un apel de jaf în desfăşurare în oraşul Casale Monferrato.

Pe acelaşi subiect

Nu mică le-a fost mirarea când au prins un flagrant un grup de 4 persoane, 3 români şi un cetăţean moldovean, care încercau să facă bucăţi un seif de dimensiuni considerabile, aflat în interorul unei case în renovare.

Cei patru au fost surprinși de apariţia oamenilor legii, dar nu au încercat să mintă în legătură cu ceea ce făceau.

În seif nu era nimic şi n-au vrut să plece cu mâna goală

Astfel, carabinierii au aflat că cei 4 au spart seiful respectiv, dar pentru că era gol s-au gândit să nu plece cu mâna goală şi s-au apucat să facă bucăţi seiful pentru a-l vinde la fier vechi, ca să aibă totuşi un profit.

Cei patru au fost duși la închisoarea Vercelli şi puşi la dispoziția Autorității Judiciare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Trei tineri români au spart un seif gol, în Italia. În loc să fugă, s-au apucat să-l taie, ca să-l vândă la fier vechi