Antena Meniu Search
x

România SE REVOLTĂ! “Vi s-a făcut puţin greaţă după votul de luni din senat? Ne vedem joi, începând cu ora 18. Un om a murit, Oprea a scăpat”

Decizia bucureştenilor de a ieşi în stradă, revoltaţi de modul în care Gabriel Oprea a fost scăpat de urmărirea penală în cazul morţii lui Bogdan Gigină, este urmată şi de alţi români din ţară.

Decizia bucureştenilor de a ieşi în stradă, revoltaţi de modul în care Gabriel Oprea a fost scăpat de urmărirea penală în cazul morţii lui Bogdan Gigină, este urmată şi de alţi români din ţară.

Mii de oameni şi-au anunţat prezenţa la mai multe mitinguri care ar urma să aibă loc, joi, în Bucureşti, Timişoara, Braşov, Constanţa, Cluj, Craiova, Iaşi şi Galaţi, în semn de protest faţă de votul prin care Senatul a respins cererea DNA de urmărire penală a lui Gabriel Oprea pentru ucidere din culpă, în cazul morţii poliţistului Bogdan Gigină.

Mitingurile ar urma să aibă loc la Bucureşti, în faţa Senatului, la Timişoara, în Piaţa Operei, la Braşov, în faţa Prefecturii, la Constanţa, în Parcul Primăriei, la Cluj, în Piaţa Unirii, la Craiova, în Piaţa Mihai Viteazul, la Iaşi, în Piaţa Unirii şi la Galaţi, în parcul din faţa fostului cinematograf Ţiglina.

Vezi şi BREAKING NEWS: Va fi un PROTEST de mare amploare în faţa Senatului! “Cerem DREPTATE pentru Bogdan Gigină. Nu sunteţi dumnezei şi nici invincibili”

“Ieşim în stradă pentru cei care nu mai sunt printre noi şi nu-şi mai pot cere singuri dreptatea. Poliţistul Bogdan Gigină a murit în timpul serviciului, în timp ce escorta una din numeroasele coloane oficiale ale fostului ministru de interne.

Un om a murit, Oprea a scăpat: cel identificat de procurori ca vinovat de ucidere din culpă nu va ajunge în faţa justiţiei. DNA a cerut aviz de începere a urmăririi penale în cazul lui Gabriel Oprea, în dosarul privind decesul poliţistului Bogdan Gigină, sub acuzaţia de omor din culpă. Senatorii au făcut însă scut în jurul colegului lor şi au decis luni prin vot secret împotriva începerii urmăririi penale în cazul lui Gabriel Oprea. Vi s-a făcut puţin greaţă după votul de luni din senat? Cluj-Napoca: Ne vedem joi începând cu ora 18 în Piaţa Unirii”, scrie pe pagina de Facebook a protestului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » România SE REVOLTĂ! “Vi s-a făcut puţin greaţă după votul de luni din senat? Ne vedem joi, începând cu ora 18. Un om a murit, Oprea a scăpat”