Antena Meniu Search
x

Video Românii preferă să plătească parcarea prin SMS, dar acest obicei se va schimba. Oraşele în care plata cu cardul e prima opţiune

Lipsa locurilor de parcare e o problemă pe litoral. Şi nu doar acolo. Iar odată ce am găsit un loc liber, urmează pasul al doilea: plata pentru parcare.

Simona Vasiac
de Simona Vasiac

la 12.08.2021, 12:50

Vezi și

Un studiu realizat recent pe baza datelor înregistrate de o aplicaţie naţională de plată arată că la acest moment preferăm să ne cumpărăm tichetul prin SMS. Totuşi, specialiştii însă se aşteaptă ca lucrurile să se schimbe.

Din obişnuinţă, oamenii fac plata locului de parcare prin SMS. Specialiştii spun însă că acest obicei va deveni istorie în scurt timp. Potrivit unui studiu, dintre cele 6 milioane de tranzacţii efectuate 12% au fost efectuate pentru a plăti un loc de parcare cu cardul.

Specialiştii susţin că acest fenomen va creşte în perioada următoare, cu 50%. În România, sunt deja oraşe care folosesc plata cu cardul. Alba Iulia, Târgu-Mureş şi Timişoara se numără printre oraşele fruntaşe la acest capitol.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Românii preferă să plătească parcarea prin SMS, dar acest obicei se va schimba. Oraşele în care plata cu cardul e prima opţiune