Antena Meniu Search
x

Românul care şi-a ucis iubita în Italia şi apoi a mers la păcănele îşi cere iertare: "M-am pocăit. Îmi pare foarte rău"

Cristi Ionuț Râuleț, românul de 29 de ani care şi-a ucis iubita italiană cu mai multe lovituri de cuţit în gât, a trimis o scrisoare plină de regrete, din puşcărie. Românul spune că s-a pocăit şi nu era el atunci cand a comis crima.

Mesaj de iertare trimis de ucigaşul Cristi Ionuț Răuleț
Românul care şi-a ucis iubita în Italia spune că îi pare rău - Observator.tv

Cristi Ionuț Râuleț, românul de 29 de ani care şi-a ucis iubita italiană cu mai multe lovituri de cuţit în gât, a trimis o scrisoare plină de regrete, din puşcărie.

Românul spune că s-a pocăit şi nu era el atunci cand a comis crima.

Cristi Ionuț Râuleț cere iertare părinților, copiilor şi nepoților Robertei Felici. Încarcerat deja de 7 luni, tânărul spune că este chinuit de amintirea faptei sale, care nu îl lasă să doarmă.

"Îmi cer scuze pentru răul pe care l-am făcut, nu am vrut să rănesc pe nimeni. Îmi pare sincer rău, nu pot dormi pentru ceea ce am făcut, nu mi-am dat seama ce făceam atunci. Capul meu nu mai funcționa, nu știam ce se întâmplă cu mine. În acel moment nu am fost eu. Acum ce pot face, este prea târziu, nu o pot readuce la viață. Mi-aș da viața pentru ca ea să se întoarcă. Îmi pare foarte rău și vă cer iertarea pentru ce am făcut. Am înțeles cât de mult v-am rănit și vreau să-mi cer scuze. Acum nu mai pot face nimic. Sper că mai devreme sau mai târziu să mă puteţi ierta, a transmis Cristi Ionuț Râuleț din puşcărie.

Potrivit avocatului acestuia, românul trăiește într-o stare destul de proastă, fiind adesea internat la infirmerie și controlat astfel încât să nu facă gesturi extreme, scrie presa italiană.

Toate acestea, potrivit avocatului Di Martino, nu ar rezulta din regimul închisorii, ci din remușcarea pe care o simte Cristi Ionuț Râuleț pentru uciderea iubitei sale.

Reamintim că Roberta Felici, o italiancă în vârstă de de 53 de ani, a fost ucisă la începutul anului, în casa pe care o împărțea de un an cu Cristi Ionuț Râuleț. După crimă, românul s-a dus la un cazino, la păcănele. După ce a pierdut toţi banii, s-a predat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Românul care şi-a ucis iubita în Italia şi apoi a mers la păcănele îşi cere iertare: "M-am pocăit. Îmi pare foarte rău"