Antena Meniu Search
x

Ziua Îndrăgostiţilor. Semafoare cu inimioare roşii pentru şoferii din Constanţa

Se spune că februarie este luna iubirii, iar astăzi, joi, e punctul culminant, cel puţin dacă ne luăm după tradiţia importată din vest. La malul mării, în Constanţa dragostea e peste tot. Chiar şi în trafic.

de Redactia Observator

la 14.02.2019, 09:16

Vezi și

Se spune că februarie este luna iubirii, iar astăzi, joi, e punctul culminant, cel puţin dacă ne luăm după tradiţia importată din vest. La malul mării, în Constanţa dragostea e peste tot. Chiar şi în trafic. În cele mai mari intersecţii din oraş, şoferii au fost întâmpinaţi la semafoare, atunci când au prins culoarea roşie, cu o inimă, în loc de semnalizarea clasică.

10 astfel de semafoare îi întâmpină pe şoferii care ajung pe arterele principale din Constanţa. E o tradiţie deja ca oraşul de la malul mării să sărbătoarească iubirea şi în acest mod.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Inima din semafoare va rămâne acolo pe tot parcursul lunii februarie, cunoscută şi ca luna iubirii datorită celor două sărbători Valentine's Day, împrumutată de la americani, şi Dragobetele românesc. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Ziua Îndrăgostiţilor. Semafoare cu inimioare roşii pentru şoferii din Constanţa