Antena Meniu Search
x

Rusia ia în vizor Republica Moldova: "Ar putea exista consecinţe FOARTE GRAVE"

Vicepremierul rus, Dmitri Rogozin a avertizat că semnarea unui Acord de Asociere cu Uniunea Europeană ar putea avea consecinţe foarte grave asupra Republicii Moldova.

 Vicepremierul rus, Dmitri Rogozin a avertizat că semnarea unui Acord de Asociere cu Uniunea Europeană ar putea avea consecinţe foarte grave asupra Republicii Moldova. Acesta subliniat că Transnistria este "sub patronajul Rusiei şi nu vom permite nimănui să o supere". 

"Este paradoxal că elita politică de la Chişinău vrea să se apropie de Bruxelles şi crede că acolo se va simţi mai bine, deşi peste 700.000 de cetăţeni moldoveni lucrează pe teritoriul Rusiei", a declarat Rogozin.

Vicepremierul rus este de părere că "poporul Republicii Moldova vrea să fie alături de Rusia printr-o integrare în Uniunea Euroasiatică".

"Avertizăm în mod direct că (semnarea Acordului de Asociiere cu UE) ar putea avea consecinţe foarte grave asupra Republicii Moldova şi a populaţiei sale. Suntem categoric împotriva faptului că Transnistria nu este invitată să participe la negocierile dintre Chişinău şi Bruxelles”, a afirmat Rogozin, conform Mediafax.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Rusia ia în vizor Republica Moldova: "Ar putea exista consecinţe FOARTE GRAVE"