Antena Meniu Search
x

"Rusia va distruge România". Iată cine a prezis dezastrul

Viitorul României pare sumbru. Cu toate că majoritatea românilor privesc cu superficialitate conflictul din Ucraina şi mai ales acţiunile Rusiei, situaţia ar fi mult mai gravă conform unor profeţii.

 Premierul interimar al Ucrainei, Arseni Iaţeniuk acuză Rusia că intenţionează să începerea cel de-Al Treilea Război Mondial. Acest lucru a fost prezis de celebrul Nostradamus în urmă cu 500 de ani. El a mai spus atunci că Rusia va distruge ţara nostră în debutul acestui război.

Descrierea pe care o face Nostradamus este deosebit de violentă. De asemenea, limbajul indică faptul că atunci când aceste evenimente vor avea loc, impactul asupra populaţiei naţionale dar şi globale, va fi unul major. Iată şi catrenul în cauză:

Din Rusia vor năvăli în masă.

Distrugătorul Antic va ruina acel oraş,

Violenţa distruge “Românie” va suferi,

Astfel, flăcările Marelui Război nemaiputând fi oprite.

Conform profeţiei prima victimă ar fi România, ţara aflată de nu mult timp în Nato, ţara care găzduieşte baza americană şi elemente de scut Antirachetă, ţara marionetă condusă după bunul plac al occidentalilor. Acesta va fi momentul în care izbucnirea războiului la scară planetară nu mai poate fi oprit, în ciuda eforturilor diplomatice.

foto: dcnews.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » "Rusia va distruge România". Iată cine a prezis dezastrul