Antena Meniu Search
x

Video "Să vadă toată lumea, uite cum arde!". Un elev din Baia Mare a fost la un pas să dea foc liceului, pentru un TikTok

A căutat să-şi doboare recordul de vizualizări pe TikTok, dar fost la un pas să dea foc liceului. Este isprava unui elev al Colegiului Tehnic "George Barițiu" din Baia Mare, care a incendiat un brad din curtea instituţiei de învăţământ, pentru a urca un clip pe celebra platformă de socializare. 

de Redactia Observator

la 22.03.2022, 08:20

Vezi și

Adolescentul teribilist şi-a atins scopul, căci a strâns câteva mii de vizualizări pe TikTok. Reţeaua de socializare s-a umplut de imagini cu bradul în flăcări filmate şi de alţi elevi. 

Un profesor a stins flăcările

La un moment dat unul dintre profesori a intervenit cu un furtun cu apă şi a reuşit să stingă flăcările, dar şi entuziasmul elevilor. 

Incendiul nu a afectat clădirea liceului şi nu a fost nevoie nici de intervenţia pompierilor. Cel mai probabil elevul pus pe glume se va alege cu nota scăzută la purtare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » "Să vadă toată lumea, uite cum arde!". Un elev din Baia Mare a fost la un pas să dea foc liceului, pentru un TikTok