Antena Meniu Search
x

O CRIMĂ ORIBILĂ șochează Italia! Doi ROMÂNI au fost ucişi cu bestialitate şi azvârliţi pe un câmp. Cum i-au găsit carabinerii este şocant

O crimă oribilă a îngrozit Italia, acolo unde a fost declanşată o amplă acţiune de urmărire.

O crimă oribilă a îngrozit Italia, acolo unde a fost declanşată o amplă acţiune de urmărire.

Victime sunt doi păstori de cetățenie română au fost găsiți morți ieri după-amiază, pe un câmp de grâu din apropierea localității Chivasso, provincia Torino.

Citeşte şi: Încă un român găsit mort pe un câmp din Italia, în Chivasso! Bărbatul a fost descoperit desculţ şi cu faţa în jos, în zăpadă (Imagini dramatice)​

Pe acelaşi subiect

Potrivit Torino Oggi, citat de rotalianul.com, inițial a fost găsit trupul unuia dintre cei doi păstori de către un trecător care a anunțat autoritățile imediat. Ulterior, odată cu intervenţia unui elicopter al carabinierilor din localitatea Volpiano , a fost găsit, la mică distanţă cadavrul celui de-au doilea român. 

Citeşte şi: Dezvăluiri de ULTIMĂ ORĂ în cazul românilor asasinaţi în Italia! Înainte să fie ucis, Doru a postat un mesaj CUTREMURĂTOR pe Facebook​

Pe corpurile fără viață ale conaționalilor noștri au fost găsite semne evidente de violență, mai exact lovituri cu un baston sau un obiect asemănător, multe dintre aceste lovituri fiind aplicate la cap cu o violență atât de mare încât craniile celor doi români au fost crăpate.

Din primele relatări reiese că cineva le-ar fi dat foc la rulota în care cei doi păstori români locuiau și apoi criminalii i-au urmărit și ucis.

Întreaga zonă a fost izolată iar la fața locului s-a prezentat medicul legal precum și un procuror din localitatea Ivrea care vor ancheta circumstanțele în care cei doi bărbați au fost uciși.

Potrivit sursei citate, în acest moment pare să aibă loc o acțiune de urmărire a doi bărbați suspectați de aceste crime oribile, care se pare că sunt în fugă la bordul unei mașini și sunt căutați de zeci de carabinieri din zonă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » O CRIMĂ ORIBILĂ șochează Italia! Doi ROMÂNI au fost ucişi cu bestialitate şi azvârliţi pe un câmp. Cum i-au găsit carabinerii este şocant