Antena Meniu Search
x

Video Săli de clasă pline de ploşniţe şi gândaci, la un liceu de prestigiu din Galaţi. Elevii se plâng că aruncă constant insectele pe geam

Şcolile din România pică încă un examen. Examenul dezinsecției. Mai mulţi elevi dintr-un liceu bine cotat din Galaţi au filmat ploşniţe şi gândaci în clasă. Este invazie de insecte dăunătoare în sălile de curs, iar copiii se tem că le pot lua şi acasă. 

de Adrian Obreja

la 30.09.2022, 14:53

Vezi și

Responsabilă de tot ce ţine de igiena unităţii de învăţământ este chiar conducerea şcolii, reprezentanţi care iniţial au negat prezenţa ploşniţelor în sălile de clasă, după care şi-au schimbat discursul şi au recunoscut.

Cei din conducerea şcolii nu au părut deranjaţi de gândaci, ci mai degrabă de prezenţa echipei Observator. Problema persistă de câteva zile bune, o spun chiar elevii care susţin că au aruncat constant pe geam ploşniţe şi gândaci.

Ultima dezinsecţie a avut loc la finalul anului şcolar anterior. De atunci, nu s-a mai făcut, deşi şcoala a început deja de o lună. Există în plan să se facă dezinsecţie la finalul lunii octombrie, atunci când s-ar termina şi anveloparea clădirii. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Săli de clasă pline de ploşniţe şi gândaci, la un liceu de prestigiu din Galaţi. Elevii se plâng că aruncă constant insectele pe geam