Antena Meniu Search
x

Salvarea Andreei, românca victimă în atacul de la Londra, a durat 9 minute! Tânăra dă semne că-şi revine

Andreea, românca rănită grav în atacul de la Londra, a fost aruncată de pe pod de maşina teroristului şi a fost salvată în ultima clipă. O dovedesc şi primele imagini cu momentul în care Andreea e scosă din apele Tamisei.

Vezi și

Andreea, românca rănită grav în atacul de la Londra, a fost aruncată de pe pod de maşina teroristului şi a fost salvată în ultima clipă. O dovedesc şi primele imagini cu momentul în care Andreea e scosă din apele Tamisei.

Sunt clipe care pot face diferenţa între viaţă şi moarte. De pe un vas de croazieră, câţiva oameni luptă să o scoată pe Andreea din apele reci ale râului Tamisa. Românca pluteşte cu faţa în jos. E rănită grav şi inconştientă. Echipajul verifică dacă mai sunt şi alte victime în apă.

Andreea a fost spulberată de maşina de teren cu care teroristul a travesat podul Westmintser, apoi proiectată în apă. Andrei, iubitul ei, a căzut secerat la pământ. La fel ca zeci de turişti. De pe patul de spital, una dintre victime a povestit, în premieră, momentele şocante din timpul atacului.

Românca de 29 de ani a aşteptat nouă minute până să fie salvată. Exact cât a durat cursa ucigaşă a lui Khalid Masood.

A fost transportată de urgenţă la spital, iar în timpul nopţii a fost operată. Un cheag de sânge de pe creier îi punea viaţa în pericol. După intervenţie, medicii au transferat-o la un alt spital. Plămânii sunt acum cea mai mare problemă. Abia mai funcţionează.

Andrei, iubitul ei, a fost deja externat din spital. Suferise o fractură la picior, dar e în stare stabilă. Acum, se roagă ca Andreea să-şi revină. Ieri, de ziua lui, plănuise să o ceară în căsătorie.

Roxana este medic stabilit în Marea Britanie. După atentatul de la Palatul Parlamentului, a muncit, cot la cot cu colegii britanici, pentru a salva cât mai multe vieţi. A fost o mobilizare impresionantă.

La două zile după sângerosul atac, Londra se ridică în picioare. În Piaţa Trafalgar, britanicii au aprins lumânări în memoria victimelor şi s-au încurajat, reciproc.

Peste 40 de oameni răniţi grav în atentatul revendicat de ISIS luptă în continuare să supravieţuiască în spitale din Londra. Mulţi sunt în stare critică. Au fost vizitaţi inclusiv de Prinţul Charles.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Salvarea Andreei, românca victimă în atacul de la Londra, a durat 9 minute! Tânăra dă semne că-şi revine