Antena Meniu Search
x

Foto Şapte familii au rămas izolate într-o comună din Vâlcea. Viitura a distrus complet un drum, pe o distanţă de 100 de metri

Drumul care face accesul către satul Budurăşti a fost distrus pe o lungime de 100 de metri după ce pârâul Govora a ieşit din matcă, din pricina precipitaţiile abundente din ultimele zile. Şapte familii din comuna Stoeneşti au rămas izolate, accesul cu maşina fiind imposibil, relatează Agerpres.

de Redactia Observator

la 16.06.2023, 22:00

- ISU Vâlcea

Primarul localităţii, Gheorghe Dumbravă, a precizat că în satul respectiv sunt şapte familii, care nu mai pot ajunge decât pe jos la locuinţele lor, în zonă nefiind altă cale de acces.

Inspectorul-şef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea, Dan Pascaru, a declarat că se caută, împreună cu reprezentanţii Serviciului de Gospodărire a Apelor Vâlcea, o soluţie pentru punerea în siguranţă a acestui drum comunal, apa rupându-l pe anumite porţiuni până aproape de gardul proprietăţilor din apropiere, astfel că două dintre familii sunt nevoite să treacă prin curţile vecinilor pentru a ajunge acasă.

Şeful ISU Vâlcea a precizat însă că nu se pune problema să fie evacuate persoane sau bunuri din zonă, gospodăriile fiind situate la o distanţă destul de mare de pârâu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Şapte familii au rămas izolate într-o comună din Vâlcea. Viitura a distrus complet un drum, pe o distanţă de 100 de metri