Antena Meniu Search
x

Video Şapte persoane, care făceau surf în zona Olimp, au fost salvate după ce nu s-au mai putut întoarce la mal din cauza vântului puternic

Şapte persoane care practicau sporturi nautice în zona Olimp au fost salvate, după ce nu mai puteau ajunge la ţărm din cauza vântului puternic. La operaţiune au participat ambarcaţiuni ale Gărzii de Coastă, A.R.S.V.O.M şi o barcă pescărească.

de Redactia Observator

la 19.09.2021, 12:31

Vezi și

Potrivit unui comunicat al Gărzii de Coastă, în data de 18 septembrie, două ambarcaţiuni ale Gărzii de Coastă au intervenit pe mare, în zona Olimp, pentru salvarea a şapte persoane a căror viaţă era pusă în pericol. Acestea nu se mai puteau întoarce la ţărm din cauza vântului intens.

“Astfel, în urma unui apel telefonic în jurul orei 12.35, prin care s-a semnalat faptul că un grup de şapte persoane care practicau sporturi nautice cu plăci de surf în zona pescăriei Olimp se află în imposibilitatea de a se întoarce la ţărm din cauza vântului puternic, a fost iniţiată de către Serviciul M.R.C.C. al Autorităţii Navale Române o acţiune SAR pentru căutarea şi salvarea persoanelor”, se arată în comunicatul Gărzii de Coastă. 

Sursa citată menţionează că la operaţiune au participat, alături de cele două nave ale Gărzii de Coastă, o navă aparţinând A.R.S.V.O.M şi o ambarcaţiune pescărească. Ajunşi la fata locului, poliţiştii de frontieră au salvat şi preluat patru persoane, celelalte trei fiind salvate de către ambarcaţiunea pescărească. Toţi cei şapte oameni au ajuns la mal in siguranţă şi nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Evenimente » Şapte persoane, care făceau surf în zona Olimp, au fost salvate după ce nu s-au mai putut întoarce la mal din cauza vântului puternic