Antena Meniu Search
x

Video "Săraca fată, urlă de durere acolo". Tragedie între Șindrilița și Afumați, după ce un șofer a intrat cu mașina pe contrasens

Tragedie, azi dimineață, pe DN 2 București-Urziceni, între localitățile Șindrilița și Afumați, județul Ilfov. Un șofer a murit, iar alte trei persoane au fost rănite, în urma unui accident teribil în care au fost implicate două autoturisme. Conform primelor date, nenorocirea s-a produs după ce unul dintre conducătorii auto a pătruns cu mașina pe contrasens.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 05.01.2023, 10:41

Vezi și

Alarma a fost dată în această dimineață în jurul orei 8:16. Un apel la 112 anunța un grav accident pe DN 2 București-Urziceni, în apropierea localității Afumați, județul Ilfov.

Accident mortal lângă afumați. Ce sune Poliția din Ilfov

"La data de 5 ianuarie a.c., în jurul orei 8:16, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că pe DN2-Km 19 din Șindrilița, s-a produs un accident rutier între 2 autovehicule. La fața locului s-au deplasat imediat polițiștii rutieri din Voluntari și ai Serviciului Rutier Ilfov, iar din primele verificări au constatat faptul că un autovehicul care circula din direcția București către Urziceni a intrat în coliziune cu un autoturism care se deplasa din sens opus. În urma impactului a rezultat decesul unuia dintre conducătorii auto și rănirea altor 3 persoane, acestea din urmă fiind conduse la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Celălalt conducător auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ", au transmis reprezentanții IPJ Ilfov.

Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

În urma accidentului, traficul a fost blocat pe ambele sensuri.

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor și imaginilor obținute de reporterul Observator Bogdan Dinu -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » "Săraca fată, urlă de durere acolo". Tragedie între Șindrilița și Afumați, după ce un șofer a intrat cu mașina pe contrasens