Antena Meniu Search
x

Zeci de copii din Ialomiţa au fost vizitaţi de ajutoarele Moşului, alături de Fundaţia Dan Voiculescu şi partenerii săi

Sărbătorile aduc lumină și speranță în sufletele copiilor din satele româneşti. Ajutoarele lui Moș Crăciun s-au gândit la ei şi le-au pregătit surprize.

Vezi și

Sărbătorile aduc lumină și speranță în sufletele copiilor din satele româneşti. Ajutoarele lui Moș Crăciun s-au gândit la ei şi le-au pregătit o mulţime de surprize.

Încărcate​ cu dulciuri, jucării, hăinuțe și rechizite, ajutoarele Moșului au străbătut 70 de kilometri și au ajuns în comuna Adâncata, județul Ialomița. Prima oprire a fost la o grădiniță, unde învață peste 20 de copii frumoși și isteţi.

Valentina Stan, membru clubul de excelență Dan Voiculescu:

Le-am adus dulciuri, jucării și cărticele. Copiiilor le place să învețe și să se joace. Toți merită șanse egale și dacă la orașe sunt mai multe oportunități pentru copii să primească cadouri de Crăciun, ​îin zonele rurale cei mici nu beneficiază de asemenea oportunități și este important să echilibrăm aceasta discrepanță.

Marin Constanța, educatoare:

Ne pare foarte bine ca ne ați calcat pragul. Copilașii au rămas uimiți, au rămas fără cuvinte, la fel și eu pentru că rar ne trece pragul cineva și va urăm bine ați venit.

Emoționați și cu fețele bucălate, prichindeii l-au întâmpinat pe Moș cu cântece și poezii. Denis a vrut să îi arate Moșului ce poezie a pregătit.

Apoi, rând pe rând, piticii au prins curaj şi au recitat cele mai frumoase poezii învăţate la grădiniţă.

La final, toţi au primit cadouri si s-au distrat alaturi de Freddy mascota seriei Our world de la National Geographic Learning.

Marin Constanța, educatoare:

Am rămas profund uimită, dânșii au văzut că ne confruntăm cu anumite probleme și au considerat că e bine să ofere o mână de ajutor.

Pentru ca restul anului să fie plin de lucruri interesante și atractive, copiii au primit şi o mulţime de cărţi şi materiale educaţionale.

Evenimentul a fost organizat de Fundația Dan Voiculescu și partenerii săi: Fischer International, Alka şi editura Litera.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Zeci de copii din Ialomiţa au fost vizitaţi de ajutoarele Moşului, alături de Fundaţia Dan Voiculescu şi partenerii săi