Antena Meniu Search
x

Video Şase case mistuite de foc în Sectorul 2 al Capitalei. Doi soţi scoşi în ultima clipă din flăcări de un vecin

Un incendiu violent ce a avut loc azi noapte în Sectorul 2 al Capitalei a mistuit cel puţin 6 case. Vecinii spun că ar fi auzit mai multe butelii explodând, iar unul din ei a sărit să îi ajute pe doi soți care se aflau în una dintre case. La faţa locului, au intervenit peste 10 echipaje de salvatori, care au înconjurat locuinţele şi s-au luptat ore în şir cu vâlvătaia.

Ana Maria Munteanu
de Ana Maria Munteanu

la 03.07.2024 , 09:13

Alarma s-a dat în jurul orei 02:00 dimineaţa! Incendiul a pornit de la una dintre locuinţe, dar din cauza rafalelor puternice de vânt, focul s-a extins rapid la alte case, pe două străzi paralele: strada Voioșiei și strada Tina Radu.

"Sunt apropiate casele, sunt foarte lipite una de alta. Acolo au luat foc trei case, pe acolo alte trei.

Uitaţi cum este situaţia!", spune un martor

Vezi și

În acest moment plouă torenţial iar pompierii încearcă să acţioneze asupra flăcărilor de la balconul unei clădiri învecinate. "Datorită distanţei foarte mici dintre proprietăţi, dispozitivul de intervenţie a fost realizat pe două străzi paralele S-a acţionat din curţile a 8 gospodării", a declarat Ana Covaşniuv, ISU BI-F. 

Pe acelaşi subiect

Şase case mistuite de foc în Sectorul 2 al Capitalei

În total, 26 de persoane s-au evacuat din casele înghiţite de flăcări. Vecinii au sărit imediat în ajutorul celor surprinşi de foc. 

"Din casa în care, pur şi simplu, a pornit focul, băiatul meu a scos soţul şi soţia din casă cu flacără pe mână şi celălalt frate, că stau doi fraţi în curte, era în pod cu furtunul şi uda totul în pod", spune un martor. 

"Am sărit primii, am venit, am băgat furtunul repede să dăm, să stingem repede dar ce să stingi că bătea vântul şi toată flacăra aia bătea spre mine!!", spune un alt martor

5 persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, 3 dintre ele fiind transportate la spital cu arsuri sau intoxicaţii cu fum.

După aproximativ 2 ore de la izbucnirea incendiului încă sunt degajări foarte mari de fum. Şi au mai mai trecut alte 3 ore până când ultimul focar a fost stins. Incendiul a mistuit o suprafaţă de 700 de metri pătraţi. Pagubele materiale sunt uriaşe, iar o anchetă urmează să stabilească cauza izbucnirii flăcărilor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aţi stat peste program la muncă, doar pentru a scăpa de îndatoriri personale?
Observator » Evenimente » Şase case mistuite de foc în Sectorul 2 al Capitalei. Doi soţi scoşi în ultima clipă din flăcări de un vecin