Antena Meniu Search
x

Incendiu de vegetaţie în Popeşti-Leordeni. Focul a cuprins şi una dintre autospecialele pompierilor

Pompierii intervin, marţi, pentru stingerea unui incendiu de vegetaţie uscată pe Şoseaua Olteniţei, în Popeşti-Leordeni, judeţul Ilfov, informează Agerpres.

de Redactia Observator

la 02.07.2024 , 16:39

Incendiu de vegetaţie în Popeşti-Leordeni. Focul a cuprins şi una dintre autospecialele pompierilor
- ISU

"Incendiul se manifestă cu flacără deschisă şi degajări de mari fum şi, din cauza rafalelor de vânt, s-a extins la o locuinţă şi a afectat şi o autospecială. Chiar dacă autospeciala a fost amplasată într-o zonă sigură, vântul îşi poate schimba direcţia, iar acest lucru a dus la afectarea acesteia", informează Biroul de presă al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov (ISUBIF).

Pentru informarea populaţiei a fost emis şi un mesaj RO-ALERT

Membrii echipajului autospecialei sunt în afara oricărui pericol şi nu au suferit leziuni sau alte afecţiuni. "Pentru localizarea flăcărilor şi evitarea extinderii la vecinătăţi, forţele de intervenţie au fost suplimentate gradual, astfel ca la acest moment pompierii bucureşteni intervin cu 12 autospeciale de stingere şi o ambulanţă SMURD", arată sursa citată.

Articolul continuă după reclamă

Pompierii acţionează pentru localizarea şi stingerea incendiului care se manifestă pe o suprafaţă de 3 hectare. Pentru informarea populaţiei a fost emis şi un mesaj RO-ALERT.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aţi apelat vreodată la ajutorul unui broker, înainte să faceţi un credit?
Observator » Evenimente » Incendiu de vegetaţie în Popeşti-Leordeni. Focul a cuprins şi una dintre autospecialele pompierilor