Antena Meniu Search
x

Foto O cătelușă adoptată din România și-a salvat familia de la moarte sigură, în UK. A reușit să-i scoată la timp din casa în flăcări: "Mulțumită lui Jessie"

O cățelușă adoptată din România a devenit o adevărată eroină peste hotare, în Anglia, după ce și-a salvat stăpânii de la moarte sigură. Jessie, în vârstă de cinci ani, și-a alertat stăpânii care dormeau, după ce un radiator electric a luat foc în casa lor. 

de Redactia Observator

la 02.07.2024 , 21:02

O cătelușă adoptată din România și-a salvat familia de la moarte sigură, în UK. A reușit să-i scoată la timp din casa în flăcări: "Mulțumită lui Jessie"
O cătelușă adoptată din România și-a salvat familia de la moarte sigură, în UK. A reușit să-i scoată la timp din casa în flăcări: "Mulțumită lui Jessie" - Wadebridge Community Fire Station

Jessie a devenit "vedetă" în UK și a fost lăudată de pompieri, după ce și-a salvat familia de la moarte. Animalul în vârstă de 5 ani și-a alertat imediat stăpânii, după ce un radiator electric lăsat în priză peste noapte a luat foc. Încăperea s-a umplut imediat de fum după ce a izbucnit incendiul, fapt care a declanșat instinctul de pericol al cățelușei, potrivit Thepost.uk.

Și-a salvat familia de la moarte sigură

Ca urmare a acțiunilor ei, întreaga familie a reușit să iasă din casă la timp, în siguranță, înainte să se producă o tragedie. 

Articolul continuă după reclamă

„Abia după incediu, familia ne-a informat că de fapt Jessie a fost cea care i-a trezit dintr-un somn adânc, când casa s-a umplut de fum. Evident, câinii, în special, au un simț al mirosului foarte bine dezvoltat, așa că sunt adesea capabili să detecteze fumul chiar înainte de a se activa detectoarele de fum”, a declarat un pompier. 

„Jessie și-a alertat proprietarii. Mulțumită gândirii rapide și instinctului de protecție al lui Jessie, incendiul a fost stins rapid”, a declarat un purtător de cuvânt al pompierilor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei
Aţi apelat vreodată la ajutorul unui broker, înainte să faceţi un credit?
Observator » Mapamond » O cătelușă adoptată din România și-a salvat familia de la moarte sigură, în UK. A reușit să-i scoată la timp din casa în flăcări: "Mulțumită lui Jessie"