Antena Meniu Search
x

Video Șase muncitori, intoxicaţi cu vapori de vopsea, în timpul unor lucrări la o clădire de pe Bulevardul Magheru. Doi dintre ei au ajuns la spital

Șase persoane care vopseau miercuri dimineaa o clădire de pe bulevardul Magheru din Capitală au avut nevoie de ajutor medical după ce au simțit, brusc, o stare de rău general. Două dintre persoane au fost duse la spital.

de Redactia Observator

la 12.04.2023, 13:56

Vezi și

ISU București - Ilfov a intervenit pentru acordarea primului ajutor pentru 6 persoane care au acuzat stare generală de rău.

Persoanele se aflau într-o clădire de pe bulevardul Magheru, din Capitală, unde efectuau lucrări de întreținere, respectiv vopsire. Mai exact, este vorba despre clădirea în care funcţionează Serviciul de Probaţiune al Ministerului Justiţiei.

După evaluarea medicală, două dintre cele 6 persoane au fost transportate la spital. Potrivit primelor informaţii, aceştia se află în afara oricărui pericol, însă vor mai rămâne câteva zile în spital. 

''În urmă cu scurt timp am intervenit pentru acordarea primului ajutor unui număr de 6 persoane care acuzau stare generală de rău'', anunţă, miercuri, ISU Bucureşti-Ilfov.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Șase muncitori, intoxicaţi cu vapori de vopsea, în timpul unor lucrări la o clădire de pe Bulevardul Magheru. Doi dintre ei au ajuns la spital