Antena Meniu Search
x

Sase politicieni, acuzati de ANI: incompatibilitate, conflict de interese si fals in declaratii

ANI ii acuza pe Theodor Stolojan de fals in declaratii, pe Marian Vanghelie pentru diferente intre venituri si avere, pe Klaus Iohannis, Aristotel Cancescu si pe Nicusor Constantinescu de incompatibilitate, iar pe Florin Popescu de conflict de interese

Europarlamentarul Theodor Stolojan, membru PDL, este acuzat de ANI de fals in declaratii pentru ca nu si-a trecut in declaratiile de avere si de interese completate la data de 25 mai 2012 actiunile la Transgaz Medias, in cazul sau fiind sesizat Parchetul ICCJ.

ANI a constatat o diferenta de peste 180.000 de euro intre veniturile realizate de primarul sectorului 5, Marian Vanghelie si averea dobandita de acesta, astfel incat a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curtii de Apel Bucuresti, pentru a incepe un control in acest caz.

Primarul Sibiului Klaus Iohannis (PNL) se afla in stare de incompatibilitate, intrucat are si calitatea de reprezentant al municipiului in Adunarea Generala a Actionarilor S.C. Apa Canal SA Sibiu si SC Piete SA, ceea ce contravine prevederilor legale, a constatat Agentia Nationala de Integritate (ANI).

Citeste continuarea articolului pe Antena 3.

Foto: Intact Images

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Sase politicieni, acuzati de ANI: incompatibilitate, conflict de interese si fals in declaratii