Antena Meniu Search
x

Video Sătean găsit mort, într-o poziție nefirească, pe malul unui râu din Teleorman. Bărbatul era gol, iar anchetatorii nu exclud varianta unei crime macabre

Descoperire macabră care a îngrozit o întreagă localitate din judeţul Teleorman. Unul dintre săteni a fost găsit fără suflare pe malul unui râu, cu capul în apă. Chiar dacă iniţial s-ar fi anunţat la 112 că este vorba de o persoană înecată, la faţa locului, pompierii l-au descoperit pe bărbat în pielea goală şi cu mai multe contuzii pe corp. Vă avertizăm că urmează detalii care vă pot afecta emoţional!

de Redactia Observator

la 17.05.2022, 08:34

Vezi și

Descoperirea macabră a avut loc seara trecută, pe malul râului Teleorman, în localitatea Orbeasca de Jos. Doi localnici aflaţi în trecere au zărit cadavrul şi sunat imediat la 112. În doar câteva minute întreaga zonă a fost împânzită de autorităţi.

"Am venit la porumb şi m-am dat pe malul gârlei. Mergem cu băiatul ăsta, prima dată am crezut că e mortăciune (n.r. animal mort), când mi-am dat seama mai bine, am văzut că e om", spune localnicul care a dat alarma la 112.

Bărbatul ar fi fost văzut ultima oară de rude duminică dimineaţă. De atunci au tot încercat să dea de el, însă nu a mai răspuns la telefon. Iniţial a fost anunţat ca fiind înecat, pompierii s-au deplasat la faţa locului inclusiv cu o barcă, dar nu au mai avut ce face pentru că omul era mort de ceva vreme. 

Anchetatorii din Teleorman iau în calcul și varianta unei crime macabre

Poziţia nefirească a corpului, hainele aruncate la mare distanţă, dar şi anumite semne de violenţă de pe corpul bărbatului îi fac pe anchetatori să ia în calcul şi varianta unei crime macabre.

Aceeaşi pistă o susţin şi mulţi dintre localnici, care susţin că bărbatul găsit mort ar fi avut o idilă cu o femeie căsătorită. Criminaliştii fac acum cercetări şi verifică şi imaginile de pe camerele de supraveghere aflate în zonă, pentru a elucida misterul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Sătean găsit mort, într-o poziție nefirească, pe malul unui râu din Teleorman. Bărbatul era gol, iar anchetatorii nu exclud varianta unei crime macabre